Llengua

STEPV dona suport a la campanya d’Escola Valenciana sobre la valencianitat d’Alacant

El Sindicat anima al conjunt del professorat a fer-se Activista pel Valencià

Logo de la campanya pel valencià a Alacant

dimarts 26 setembre 2023 13:47 h

Avui, 26 de setembre, Dia Europeu de les Llengües, STEPV fa una crida al professorat a manifestar el seu compromís amb el Valencià, la nostra llengua, que està sent amenaçada per les polítiques lingüístiques del nou govern valencià.

STEPV fa una crida al professorat a manifestar el seu compromís amb el Valencià

Aquest compromís es pot manifestar de múltiples formes, entre d’altres, mantindre’s fidel a l’ús del valencià en tots els contextos socials o denunciar qualsevol incompliment dels nostres drets lingüístics.
També es pot manifestar amb el suport a les entitats que defensem el valencià. En eixe sentit i fruit de la reunió d’ahir entre STEPV i Escola Valenciana, el Sindicat va traslladar el seu suport a la campanya de recollida de signatures per tal de mantindre Alacant com a localitat de predomini lingüístic valencià, davant l’ofensiva de VOX per canviar aquesta situació, que atempta contra els drets de l’alumnat d’Alacant per estudiar la seua llengua i en la seua llengua pròpia.
És per això que el Sindicat anima la seua afiliació i el conjunt del professorat a signar la campanya d’Escola Valenciana sobre aquesta qüestió que podeu trobar en aquest enllaç.
Igualment, el Sindicat demana al professorat, davant l’actual situació política contra l’ús, la igualtat i la normalització del valencià, que forme part de l’Escola d’Activistes pel Valencià! d’Escola Valenciana i que podreu trobar en aquest enllaç.
Gràcies per la vostra atenció i implicació. Ara més que mai cal la nostra implicació.

Etiquetat com a

valencià llengua

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR