Condicions laborals

STEPV demana la convocatòria urgent de la Comissió de seguiment de l’Acord d’Interins

Després de la repetició de les adjudicacions de conservatoris en agost i dels problemes en les de difícil cobertura, cal aquesta reunió de forma urgent

STEPV

dimarts 19 setembre 2017 17:56 h

La Conselleria d’Educació va repetir les adjudicacions d’inici de curs en els conservatoris després de publicar una adjudicació en juliol farcida d’errades. Aquesta adjudicació es va repetir el 30 d’agost, sense publicar novament les vacants i sense donar opció al professorat afectat a modificar les seues peticions.

El Sindicat proposa abordar aquests temes per tal que no es tornen a repetir en un futur

Això ha generat nombrosos problemes, ja que molts docents de conservatoris han estat adjudicats en places que no els hagués correspost si s’hagueren publicat les vacants dies abans de l’adjudicació, com va sol·licitar STEPV el 28 d’agost. D’altra banda, també han quedat vacants sense ofertar en agost que s’han adjudicat en setembre o que encara estan per adjudicar, amb la qual cosa s’han creat greuges comparatius.
A més, les adjudicacions de difícil cobertura (per a les places que queden desertes en les adjudicacions ordinàries) han tingut molts problemes, bé per decisions errònies com és el cas de la Direcció Territorial d’Alacant que només va convocar 5 persones per especialitat i es van quedar moltes per adjudicar, bé per problemes tècnics com està passant ara.
Per tot això, STEPV ha sol·licitat la convocatòria urgent de la Comissió de Seguiment de l’Acord de Professorat Interí. El Sindicat proposa abordar aquests temes per tal que no es tornen a repetir en un futur i que el professorat interí o el personal que aspira a cobrir un lloc en el sistema educatiu no es veja sotmés a l’estrés que està patint ara mateix, bé per incompetència de la Conselleria bé per problemes tècnics que no haurien d’ocórrer.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR