Meses de negociació

STEPV demana en Mesa Sectorial que no s’aplique l’acord de professorat interí en les oposicions

D’aquesta manera es llançaria un missatge de tranquil·litat al professorat interí que serà reordenat després de les oposicions.

dimecres 27 maig 2015 18:05 h

Després dels resultats electorals de les eleccions autonòmiques del 24M, STEPV considera que definitivament l’acord de professorat interí no té cap legitimitat. Si després de les eleccions sindicals l’acord ja va quedar deslegitimat per la bancada sindical, ja que STEPV –únic sindicat no signant de l’acord- va obtindre la majoria absoluta, després de les eleccions autonòmiques, la bancada de l’administració ha perdut també aquesta legitimitat per mantindre’l.

També ha sol·licitat que es recuperen les unitats en els centres d’infantil i primària que s’han vist retallats injustament

Per això, STEPV ha plantejat al govern en funcions que no s’aplique l’acord en les oposicions de 2015 i llance un missatge de tranquil·litat al professorat que serà reordenat en les llistes, si es manté l’acord, en les pròximes oposicions.
Així, en constituir-se el nou govern, es negociaria un nou acord sense la pressió de la reordenació de les borses després de les oposicions.
També ha sol·licitat que es recuperen les unitats en els centres d’infantil i primària que s’han vist retallats injustament, com el Ciutat de Cremona d’Alaquàs, els centres d’Ontinyent o els de Castelló, entre d’altres.
El Director General de Personal, Santiago Martí, no ha acceptat cap d’aquestes propostes i ha instat als partits que formaran govern que es comprometen a dir que paralitzaran l’aplicació de l’acord i a habilitar les unitats que ha sol•licitat STEPV en la Mesa.
Quant a la proposta plantejada pel col·lectiu de docents provisionals de demanar en les adjudicacions després del professorat suprimit i desplaçat, la Conselleria ha desestimat aquesta petició i, per tant, continuaran demanant després de les adjudicacions de comissions de serveis.


Comentaris

Miriam Zorraquino Martinez

27 maig 2015 / 18:19 h

Aleshores, quin es el següent pas?


STEPV

28 maig 2015 / 08:27 h

Hola Miriam,
El nou govern, quan prenga possessió, té capacitat per a aturar la rebaremació en les adjudicacions de juliol. Estem treballant en eixa línia i ja tenim el compromís d’aquests partits en tombar l’acord.
Convocarem assemblees de professorat interí per analitzar la situació pròximament.
Salut


Lucia Nieves Alonso Garcia

28 maig 2015 / 10:40 h

felicidades al STEPV por su rapidez en reaccionar!! y por el contacto previo a las elecciones con los partidos para explicarles la postura del STEPV ante estos y otros temas!!
Mi pregunta como provisional: ¿antes del acto de adjudicaciones habrá tiempo con el gobierno entrante para que acoja la propuesta de que elijamos después de suprimidos y desplazados? desde luego espero que sí.


Marc Candela Ruiz

29 maig 2015 / 11:07 h

Dependrà de quan es constituïsca el govern i prenguen possessió en la Conselleria d’Educació.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR