Universitats públiques

STEPV acorda presentar contenciós contra la resolució de la Universitat de València en el procés selectiu del C1

Així ho va acordar ahir el Secretariat Nacional del Sindicat

Un moment de l'assemblea de la UV convocada per STEPV amb les persones afectades

dimecres 13 març 2019 12:06 h

El Secretariat Nacional de l’STEPV ha acordat dimarts, 12 de març de 2019, presentar un recurs contra la resolució de la Universitat de València del passat 18 de febrer. En dita resolució la Universitat estimà parcialment el recurs potestatiu de reposició, presentat per un grup d’aspirants a les proves selectives de l’escala administrativa d’aquesta institució. No obstant això, dita resolució equipara la puntuació de l’experiència adquirida a la Universitat de València amb l’adquirida en qualsevol universitat pública; a més, la diferència entre la puntuació atorgada a l’experiència en les universitats públiques i l’adquirida en qualsevol altra administració pública és de tan sols 5 centèsimes per mes treballat. Això suposa que qualsevol aspirant que haja treballat en altres administracions un mínim de 10 anys, tindria la màxima puntuació, que no podria assolir la major part del personal interí de la Universitat de València.

Aquesta Universitat, a diferència de la resta d’administracions públiques valencianes, no ha pres cap mesura que equilibre aquest desavantatge amb què el seu personal interí haurà de participar en les oposicions d’aquesta escala i en futures convocatòries.
És per això que, en atenció a la demanda expressada majoritàriament en l’assemblea de treballadores i treballadors de la Universitat de València, celebrada el passat 7 de març a la sala d’actes del Rectorat i a la qual assistiren més de 180 persones interines, el Secretariat Nacional de l’STEPV ha acordat presentar l’esmentat recurs contenciós-administratiu.
A més STEPV, ha exigit a l’equip de direcció de la Universitat de València la negociació immediata de mesures anàlogues a les que s’han pres en la Generalitat Valenciana a favor de la seua plantilla.

Etiquetat com a

universitats

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR