Jornada Escolar

Procediment i condicions de sol·licitud de la jornada continuada

dijous 16 juny 2016 13:01 h

Publicat el procediment i les condicions de sol·licitud de la jornada continuada

Ordre 25/2016, de 13 de juny, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per la qual es regulen les condicions i el procediment de sol·licitud i d’autorització d’un pla específic d’organització de la jornada escolar en els centres sostinguts amb fons públics de segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària.

Calendari:

    8 de setembre: publicació del cens provisional i informació a les famílies (annex VIII). De manera extraordinària, en aquellas poblacions que tinguen festiu, la publicació del cens provisional i la informació a les famílies es farà el primer dia de clases.
    Publicació del cens definitiu: 48 hores després de la publicació del cens provisional.
    15 de setembre: consulta a les famílies, votació presencial (annexos IX i X). Vot diferit els 5 dies d’abans a eixa data.
    16 de setembre: remissió dels resultats de l’escrutini de la consulta a les famílies sobre l’adopció del pla específic d’organització de la jornada escolar a la Direcció General de Política Educativa (annex X).
    Abans del 23 de setembre: la Direcció General de Política Educativa, remetrà, si s’escau, l’autorització als centres.

Resolució de 15 de juny de 2016, del director general de Política Educativa, per la qual s’aprova el calendari previst en l’Ordre 25/2016, de 13 de juny, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per a la realització del procés de sol·licitud i d’autorització d’un pla específic d’organització de la jornada escolar en els centres sostinguts amb fons públics de segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i educació especial de la Comunitat Valenciana per al curs 2016-17.


Jornada Escolar

Procediment i condicions de sol·licitud de la jornada continuada

dimecres 15 juny 2016 09:52 h

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.
El comentari no està disponible a l'entrada d'aquest canal.
  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR