Plataforma per l’ensenyament públic

Posa fil a l’agulla

Per l’ensenyament públic: més inversió, més qualitat, més valencià, més dignitat.
Manifestacions a València, Castelló i Alacant – dissabte, 22 de setembre, a les 18 hores

dijous 20 setembre 2012 12:40 h

El curs escolar 2012-2013 ha començat amb l’aplicació de les greus retallades previstes per l’administració en l’educació pública. Unes mesures que pretenen afonar el nostre sistema educatiu en detriment d’un dret fonamental per a l’alumnat i unes condicions laborals nefastes per al professorat.

L’augment de les ràtios i de l’horari lectiu del professorat, la pèrdua de llocs docents als centres, l’endarreriment en el pagament de beques, menjadors i funcionament dels centres, la manca d’inversió en infraestructures i materials escolars, i l’aplicació d’un decret de plurilingüisme que margina l’ensenyament en valencià, fan que cridem alt i clar que nosaltres posem fil a l’agulla i diem que ja n’hi ha prou de retallades.

Davant d’aquesta preocupant situació, instem la Conselleria d’Educació a retirar de manera immediata les diferents normatives que fan trontollar que el nostre alumnat i la nostra societat es mereixen. L’atenció a la diversitat, la igualtat d’oportunitats, el dret a tindre una competència lingüística igual en valencià i en castellà són postulats als quals no renunciarem. Per això, hem començat aquest curs posant fil a l’agulla per repuntar un sistema educatiu públic valencià que ha de garantir un dels drets fonamentals de la ciutadania, el dret a l’educació.

Punts de partida de les manifestacions
  • Alacant: IES Jorge Juan
  • Castelló: plaça de les Aules
  • València: plaça de Sant Agustí

Falca de ràdio amb la convocatòria


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR