Professorat interí

Noves concentracions i concert de Xavi Sarrià i Pau Alabajos en l’acampada de professorat interí

Ahir, novament membres de la Coordinadora han tornat a passar la nit al ras davant la Direcció Territorial de València.

El professorat interí protesta davat la conselleria aquest matí.

dimecres 11 juliol 2012 09:57 h

L’assemblea de la Coordinadora de Professorat Interí d’ahir va acordar noves accions per a hui i els pròxims dies.

Aquest matí, a les 11 h, es tornarà a concentrar a la Conselleria d’Educació i posteriorment repartirà informació a la ciutadania pels carrers de València. A la vesprada, a les 20 h, està prevista l’actuació de Xavi Sarrià, cantant d’Obrint Pas, i del cantautor de Torrent, Pau Alabajos. I a les 22 h es tornarà a celebrar una assemblea del col·lectiu.
Altres accions que s’han acordat és unir-se a les mobilitzacions que demà dijous, a les 11 h, duran a terme els treballadors i treballadores de l’EMT.
També s’ha convocat una concentració per a divendres, a les 10 h, a la plaça Manises de València, coincidint amb la reunió del Consell, per fer sentir les reivindicacions del professorat interí.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR