Mobilitzacions comarcals

Més de 3.500 persones es manifesten al Port de Sagunt contra les retallades

diumenge 29 juliol 2012 19:33 h

Intersindical Valenciana, junt amb altres organitzacions sindicals i partits polítics (Bloc-Compromís, EU, SP), ha participat en la manifestació al Port de Sagunt del dimarts 24 de juliol, mentre se celebrava el plenari de l’Ajuntament de Sagunt al centre cívic, en contra de les retallades i de la política antisocial del govern de l’Estat i de la Generalitat valenciana.

Intersindical Valenciana insta els governs de l’Estat i de la Generalitat a canviar la política econòmica i fiscal

Més de 3.500 persones hi han participat per donar suport a una moció en contra de les retallades, que es presentava al plenari i que finalment ha estat aprovada amb l’abstenció del PP.
Intersindical Valenciana ha destacat que aquesta política d’increment de la pressió fiscal i l’augment d’imposts només generarà més crisi i més atur, i aprofundirà les desigualtats socials. A més, la política de retallades i de desmantellament dels serveis públics (educació, sanitat, benestar social) deixarà en la desprotecció més absoluta les classes mitjanes i les més desfavorides.
Intersindical Valenciana insta els governs de l’Estat i de la Generalitat a canviar la política econòmica i fiscal, i la població que continue amb les mobilitzacions de rebuig contra aquesta política que afona la societat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR