Dignitat del professorat

Més de 200 persones subscriuen la queixa al Síndic de Greuges pels impagaments

STEPV, CPI i AFID traslladaran la queixa al Síndic de Greuges la setmana que ve pels impagaments de la nòmina al professorat interí i pels sexennis

dimecres 03 desembre 2014 16:21 h

Més de 200 persones, entre docents interins i funcionaris de carrera, han emplenat el formulari que acompanyarà la queixa al Síndic de Greuges pels impagaments de les nòmines del professorat interí i dels sexennis al funcioariat de carrera.

STEPV, juntament amb AFID i la CPI, van realitzar concentracions en octubre per l’impagament de la nòmina al professorat interí

Tal i com vam explicar en un altre comunicat, ja són quatre mesos que una part del professorat a qui li corresponia cobrar un nou sexenni encara no l’ha cobrat. Els problemes interns en els direccions territorials han ocasionat aquesta situació.
Una part important del professorat interí ha estat tres mesos sense cobrar, tot i que sembla que, per fi, s’ha normalitzat aquesta situació. Però una part del professorat que havia d’haver cobrat el nou sexenni des d’agost encara no ho ha fet o n’ha cobrat només una part. En aquest cas, els problemes interns de la Conselleria, especialment en el compte formació de cada docent, que recull les activitats de formació requerides per al cobrament dels sexennis, han fet que les direccions territorials estiguen gravant a mà les nòmines d’aquest professorat per a incorporar el complement del sexenni. I novament, això ha generat retards en molts docents, que encara no l’han cobrat.
STEPV, juntament amb AFID i la CPI, van realitzar concentracions en octubre per l’impagament de la nòmina al professorat interí, i han preparat una queixa al Síndic de Greuges que recull la situació del professorat interí i del funcionariat de carrera que no ha cobrat els sexennis.
La campanya continua oberta fins demà i la setmana que ve es presentarà al Síndic de Greuges la queixa per tal que inste a l’administració a dotar dels recursos necessaris les direccions territorials i evitar que cap docent es quede sense la seua nòmina durant els primers mesos del curs, cosa que és, desgraciadament, massa habitual.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR