Condicions laborals

Campanya de queixes al Síndic de Greuges i a la Generalitat pels retards en les gestions de la Conselleria d’Educació

El professorat i el Sindicat estan arribant al límit de la paciència davant els retards de la Consellera d’Educació per la manca de personal i l’acumulació de tasques que tenen els treballadors i treballadores de les direccions territorials d’educació i de la Conselleria per a resoldre i tramitar qualsevol gestió

dijous 30 setembre 2021 11:31 h

Resolució de sol·licituds de reducció de jornada, sol·licitud d’excedències, impagaments de nòmina, complements retributius, tribunals d’oposició, etc, tarden molt de temps en gestionar-se i creen problemes al professorat que veu afectat els seus drets laborals.

Fes arribar la teua queixa al Síndic de Greuges i a la Generalitat

També són molts centres educatius que no tenen la plantilla de consergeria o secretaria completa o no es cobreixen les substitucions durant mesos, fet que altera el funcionament dels centres de forma greu.
STEPV i STAS-Intersindical porten des de fa anys una campanya conjunta per a reclamar a Hisenda i a Funció Pública que es dote del personal necessari i es cobrisquen les substitucions per tal que l’administració funcione correctament. Ambdós sindicats han convocat diverses concentracions des de 2019 en aquestes conselleries i en la d’Educació i s’ha aconseguit que s’amplie la plantilla, però encara no s’ha adjudicat aquest personal.
Mestrestant els problemes continuen dia a dia i STEPV i STAS no paren de reclamar la incorporació d’aquesta nova plantilla i l’agilització de les substitucions.
Per això, hem preparat aquesta campanya de pressió a l’administració perquè les persones afectades presenten queixes al Síndic de Greuges i a la Generalitat, perquè presentes les teues queixes en ambdós enllaços.

Enllaç a la formulació de QUEIXES, SUGGERIMENTS I AGRAÏMENTS davant dels serveis administratius de la Generalitat: Entra ací

Enllaç al Síndic de Greuges i model d’escrit de la queixa: Entra ací a l’enllaç i descarregat ací el model de queixa a presentar (explica la teua situació)

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR