Professorat interí

Més de 1.400 docents interins perdran el seu lloc en borsa després de les oposicions

Conselleria es nega a publicar la llista d’aquest personal

dimecres 12 juny 2013 17:03 h

Aquest matí ha tingut lloc la Mesa Sectorial per a tancar la normativa que regularà les adjudicacions de professorat d’aquest mes de juliol. En la reunió STEPV ha demanat que es publique el llistat complet de professorat interí afectat per les oposicions del mes de juliol i no només el que mantindrà el seu lloc o tindrà moratòries d’acord amb el nou acord de professorat interí, com va publicar dilluns passat

Conselleria amaga aquesta informació perquè no vol donar a conéixer el nombre de persones que perdran el seu lloc en les llistes

En el llistat de dilluns no consta el professorat que no té cap prova de les oposicions aprovada i que serà reordenat encara que aprove tota la fase d’oposició completa. La Conselleria amaga aquesta informació perquè no vol donar a conéixer el nombre de persones que perdran el seu lloc en les llistes i, molt probablement, no accediran a vacant per al curs que ve.
Tanmateix, STEPV ha fet un estudi i ha calculat que les persones que seran reordenades després de les oposicions seran 1.481. Del cos de mestres 984 i dels cossos de secundària i professorat tècnic de FP, 297. Cal aclarir que aquest personal és el que es veu afectat per aquestes oposicions en què no estan convocades totes les especialitats. Per tant, el nombre de gent afectada per la rebaremació és més gran.


Comentaris

Josefa Martinez Espi

13 juny 2013 / 10:59 h

Jo soc una d’eixes persones que despres de 14 anys treballant com a mestra per a conselleria i fent 300 kilometres tots els dies i mes a mes durant dos anys tinguent el carrec de directora es va quedar a l’atur. Si hi ha justicia que no la vec per ningun lloc crec que açò no haguera passat. Si pogueren llegir-ho les persones dels sindicats que han signat l’acord espere que tinguen una conciència tranquil·la i que puguen dormir per la nit: jo no podria fer-ho. Han fet molt de mal i haguérem pogut guanyar si hagueren estat al costat del treballador en comtes de deixar-lo abandonat. Jo me pregunte perquè. Espere que algun dia es puga saber i si és així que la justicia es faça carrec.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR