Borses de treball

País Valencià

Llistats definitius del procediment per a la incorporació a la borsa de les persones opositores que no van superar la primera prova

Carlos Furones Sánchez

dimecres 15 desembre 2021 11:07 h

Etiquetat com a


Professorat interí

Llistats definitius del procediment per a la incorporació a la borsa de les persones opositores que no van superar la primera prova

Consulta els llistats

STEPV

dimarts 14 desembre 2021 13:46 h

  Resolució
  Annex I: persones participants incorporades.
  Annex II: persones participants no incorporades.
  Annex III: totes les persones participants.

A partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució, i fins al 31 de gener de 2022, les persones incorporades a la borsa hauran d’accedir al procediment d’Adjudicacions Contínues, a través de la plataforma informàtica disponible en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, per a presentar una sol·licitud de participació en les adjudicacions contínues o per a procedir a desactivar-se.

Etiquetat com a

oposicions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR