Dret a l’educació

L’Ajuntament de València rectifica i no cedirà sòl públic a la Universidad Europea

L’Ajuntament de València no cedirà sòl públic a la Universidad Europea de Valencia, al Cabanyal, sinó que el destinarà a la construcció d’un centre de dia i pisos tutelats per a majors.

Representants d'STEPV es reuneixen amb la primera tinent d'alcalde Sandra Gómez, el passat 6 d'abril

STEPV

dimarts 11 juliol 2017 20:08 h

STEPV, en conèixer la possible cessió de sòl públic a una universitat privada (Universidad Europea), va pronunciar-se en contra d’aquesta opció, i així ho vàrem fer palès als grups municipals amb què ens vam reunir.

Tothom coneix les excessives facilitats que els governs del PP han atorgat a la implantació d’Universitats privades, mentre s’ofegava pressupostàriament a les universitats publiques.
STEPV felicita l’Ajuntament de València pel dit canvi de destinació del sòl de propietat pública, i la seua reversió en una utilitat social i no privada.
Siga benvinguda aquesta nova destinació per a un ús social d’aquests terrenys de propietat pública!


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR