Mobilitzacions

La vaga de 24 hores del 8 de març té un seguiment d’un 50% en ensenyament públic

El Sindicat ha fet una enquesta en 300 centres educatius

Imatge de la manifestació del 8M a Alacant

dijous 08 març 2018 13:25 h

El resultat de l’enquesta realitzada per STEPV en els centres educatius conclou que un 50% de les mestres i professores han secundat la vaga i la immensa majoria, la vaga de 24h convocada per Intersindical Valenciana i el moviment feminista.

La vaga també ha estat molt secundada pel personal no docent

La vaga també ha estat molt secundada pel personal no docent (educadores, neteja, administració, menjador, etc) segons han traslladat al Sindicat els centres educatius.
També cal destacar l’alta participació de les famílies en aquesta vaga, que no han dut majoritàriament els seus fills i filles a escola.
En les universitats valencianes, les aules s’han buidat per complet i cal destacar la implicació de l’alumnat, professorat i PAS en les mobilitzacions convocades en els campus universitaris.
STEPV valora molt positivament aquesta jornada de vaga, la primera vaga general feminista. I valora especialment que el seguiment de les mestres i professores haja estat de la jornada de 24h majoritàriament, tal i com reclamava el moviment feminista.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR