Professorat interí

La Coordinadora de Professorat Interí alça l’acampada i s’uneix a les protestes ciutadanes


La Coordinadora anuncia noves mobilitzacions aquest mes de juliol.

La guillotina s'ha convertit en el símbol de la Coordinadora,

STEPV

divendres 13 juliol 2012 14:16 h

La Coordinadora de Professorat Interí va decidir ahir en assemblea alçar aquest matí l’acampada davant la Direcció Territorial d’Educació en l’Avinguda Gregori Gea de València.
L’assemblea va valorar molt positivament la intensa campanya desplegada des del dilluns dia 9 en què va intentar acampar en la Conselleria d’Educació, que va barrar el pas a les tendes de campanya tancant el recinte exterior. Aquest fet va provocar el trasllat de l’acampada a la Direcció Territorial on han passat la nit fins avui.

La Coordinadora és un exemple per la intensitat, la imaginació, la qualitat i la perseverància de les persones que la formen

Les concentracions de dilluns tant en l’interior de la Conselleria com fora de l’edifici van fer que una delegació de la Coordinadora es puguera reunir amb el Secretari Autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell, al qual se li van traslladar les reivindicacions del col·lectiu interí, que s’ha vist en el carrer des del 30 de juny i que patirà una forta retallada de vacants en les adjudicacions d’aquest mes de juliol.
Com que la reunió no va ser satisfactòria, la Coordinadora va decidir mantindre l’acampada i la pressió amb noves concentracions en conselleria i amb el repartiment d’informació a la ciutadania per diversos punts de la ciutat de València. També es va sumar a les protestes dels treballadors i treballadores de l’EMT dijous passat, i va fer sentir al ministre de justícia, Ruíz Gallardón, al president Fabra i a l’alcaldessa de València, Rita Barberà, el seu rebuig a la política de retallades socials i laborals que ha engegat el govern espanyol i valencià del PP, en la seua visita al Tribunal de les Aigües.
Aquest matí, la Coordinadora, després de plegar el campament, s’ha concentrat en la Plaça Manises, a la qual han anat sumant-se diversos col·lectius afectats per les retallades: SERVEF, discapacitats, funcionariat, etc. Després, la Coordinadora s’ha traslladat en manifestació pels carrers de València fins a la Delegació de Govern on el sector de dependència i els sindicats de la Mesa General de la Funció Pública havien convocat concentracions.
La guillotina s’ha convertit en el símbol de la Coordinadora, per a recordar als nostres governants que no permetrem cap retallada en les nostres condicions laborals, en l’educació i en els serveis plúblics, en els serveis socials i en la societat del benestar. I que continuarem lluitant i oposant-nos a les seues polítiques fent-los sentir les nostres reivindicacions allà on estiguen.

La guillotina, símbol de la coordinadora
STEPV valora molt positivament l’experiència d’aquesta setmana i destaca que la lluita de la Coordinadora, a la qual el Sindicat i AFID (Associació de Funcionaris Interins Docents) han contribuït a constituir, és un exemple a seguir per la intensitat, la imaginació, la qualitat i la perseverància de les persones que la formen, com s’ha demostrat al llarg d’aquesta setmana de nits al ras, concentracions, manifestacions, actuacions musicals, i protestes als nostres representants polítics.
Finalment, la Coordinadora anuncia que se sumarà a les manifestacions convocades el pròxim 19 de juliol a Alacant, València i Castelló en rebuig a les darreres mesures anunciades per Rajoy i està preparant noves accions coincidint amb la publicació dels llistats de les adjudicacions de places per al curs que ve a finals de juliol.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR