Inici de curs

La Conselleria tornarà a publicar les adjudicacions d’inici de curs per corregir les errades

STEPV ha acudit aquest matí a la Conselleria i s’ha entrevistat amb la Directora General de Personal

dilluns 14 agost 2023 15:43 h

Representants del Sindicat han assistit aquest matí a la concentració convocada pel professorat afectat per les errades en les adjudicacions d’inici de curs, publicades el 10 d’agost. Entre aquestes errades hi ha les que afecten al professorat tècnic d’FP perquè només han adjudicat places als que han passat al cos A1, però no al que es manté en el cos A2; també s’ha adjudicat malament el funcionariat en pràctiques, ja que s’han adjudicat places que ha demanat aquest professorat a altres col·lectius que demanen per darrere. També han desaparegut persones dels llistats com és el cas d’alguns docents interins.

STEPV espera que la nova adjudicació es publique correctament i no s’hagen de lamentar noves errades

Durant tot el matí el Sindicat ha estat atenent les persones concentrades i traslladant les diferents incidències a la Conselleria d’Educació, entre les quals que es tornara a repetir l’adjudicació per corregir les errades, fet que finalment ha estat la decisió que ha pres la Conselleria, tal i com ha informat la nova Directora General de Personal, Sonia Sancho, en la reunió mantinguda amb el Sindicat.
La Conselleria publicarà durant aquesta setmana una correcció d’errades dels llistats definitius de persones participants i de les adjudicacions i s’han compromés a subsanar totes les errades detectades.
STEPV espera que la nova adjudicació es publique correctament i no s’hagen de lamentar noves errades. El professorat afectat ha hagut d’esperar al 10 d’agost per a conèixer el seu destí a partir de l’1 de setembre, i ara ha vist que s’han adjudicat malament les places a pocs dies d’iniciar el curs.
Recordem que hi ha quasi 22.000 places oferides en les adjudicacions i, per tant, quasi 22.000 persones esperant confirmar quin serà el seu lloc de treball el curs que ve.

 

Etiquetat com a

inici curs adjudicacions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR