Professorat interí

La consellera Catalá es nega a donar una eixida a la situació del professorat interí

La Coordinadora acudeix a la manifestació de l’EMT i demà convoca concentració a les 10 h en plaça de Manises

Professorat interí passa la nit al ras en la DT de València

dijous 12 juliol 2012 09:28 h

El professorat interí fa quatre dies que està acampat davant la seu de la Direcció Territorial d’Educació de València sense que la consellera Catalá ni cap membre del govern hagen obert cap procés de diàleg per donar un resposta a les reivindicacions del col·lectiu.

Es trasllada la protesta a les portes del Palau de la Generalitat el proper divendres 13 de juliol, a les 10 hores

El col·lectiu reclama el pagament dels mesos de juliol i agost i treballar el curs vinent. Després de quatre dies de mobilització, acampats i passant la nit al ras, cap responsable de l’Administració ha mostrat el més mínim interés per buscar solucions a la situació de precarietat que pateix.
Per això s’ha decidit traslladar la protesta a les portes del Palau de la Generalitat el proper divendres 13 de juliol, a les 10 hores, per exigir al president Fabra que done una resposta al conflicte generat per l’aplicació del decret Vela que ha suposat l’acomiadament de 8.000 professores interines i del decret Wert, que deixarà sense treball més de 3.000 persones el curs vinent.
El professorat interí decidirà demà la continuïtat del moviment durant el mes de juliol i anuncia que el començament del curs serà conflictiu per la massificació de les aules, la manca de professorat i el nombre elevat de professorat interí sense treball, la qual cosa portarà a noves mobilitzacions.
Mentrestant, la Coordinadora de Professorat Interí, amb el suport d’STEPV i AFID, acudiran aquest matí a la manifestació dels treballadors i treballadores de l’EMT a les 11 h.
Anit, novament membres de la coordinadora han tornat a passar la nit al ras davant la seu de la Direcció Territorial de València.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR