Retallades

La Comissió de Seguiment de l’Acord d’Interins incompleix les seues funcions

No s’ha publicat la llista de professorat interí recollida en l’article 4 de l’acord

dijous 14 novembre 2013 17:21 h

Segons l’article 4.7 de l’acord de professorat interí, signat per la Conselleria d’Educació i els sindicats CCOO, UGT, CSIF i ANPE, abans de les adjudicacions de juliol s’haurien d’haver publicat els llistats “amb els candidats a cobrir llocs de treball vacants en règim d’interinitat i substitucions en els centres públics docents dependents de la conselleria competent en matèria”.

És lamentable, a més, que alguns dels sindicats firmants critiquen aquesta qüestió quan són corresponsables d’aquesta situació

Doncs bé, en juliol es van publicar llistes parcials en què només apareixien les persones que podien optar a vacant en juliol, però no la resta. Van quedar fora d'aquests llistats les persones que es reordenaven en aplicació del nou acord. En total més de 1.400 docents interins de les especialitats en què es van convocar oposicions. STEPV està convençuda que no van voler publicar-los perquè no es visualitzara públicament les persones que eren reordenades i, per tant, perdien tota possibilitat d'accedir a vacants en juliol, fet que hagués compromés encara més els sindicats signants.
A partir de setembre s'han convocat setmanalment adjudicacions i el llistat que consta en l'acord no s'ha publicat encara, amb la qual cosa s'està incomplint. En eixe sentit, STEPV denuncia la Comissió de Seguiment de l'Acord perquè no està complint amb les seues funcions de vetlar pel compliment de l'acord. Recordem que aquesta comissió la forma l'administració i els sindicats signants de l'acord, per la qual cosa, STEPV no en pot formar part.
És lamentable, a més, que alguns dels sindicats firmants critiquen aquesta qüestió quan són corresponsables d'aquesta situació per partida doble. D'una banda, per signar aquest acord impresentable i d'altra banda per deixadesa de funcions en la Comissió de Seguiment.
STEPV exigeix la publicació actualitzada dels llistats de professorat interí i exigeix a la Comissió de Seguiment que complisca les seues funcions. Altrament, el Sindicat estudiarà les accions legals pertinents.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR