Condicions laborals

Informació sobre càtedres 2009 i personal d’FP sense el B1 per al màster

Aquest matí s’ha celebrat una reunió amb el Secretari Autonòmic i el Director General de Personal per abordar la situació d’aquests col·lectius

dimarts 22 novembre 2016 17:58 h

Aquest matí representants sindicals, entre els quals membres de STEPV, s’han reunit amb el Director General de Personal, Ximo Carrión, i el Secretari Autonòmic d’Educació, Miguel Soler, per abordar la situació de dos col·lectius de professorat: l’afectat per la no publicació dels nomenaments de catedràtics (convocatòria 2009) i el col·lectiu de docents d’FP que no tenen el B1 de llengua estrangera requerit per al màster didàctic i pedagògic.

En la reunió s’ha abordat la situació de dos col·lectius de professorat

Quant al primer cas, que afecta les especialitats de Tecnologia i Organització i Gestió Comercial, STEPV ha reiterat la necessitat d’acatar les sentències guanyades fins el moment per les persones recurrents que al·legaven que la seua titulació era vàlida d’acord amb l’Annex V del decret 276/2007 d’accés a la funció pública docent, i que es publique el nomenament d’aquest personal per tal de no crear greuges comparatius amb la resta d’especialitats que ja disposen del nomenament i evitar que la judicialització d’aquest procediment siga encara més gran, com ja està passant. Recordem que si no té lloc aquest nomenament el personal d’aquestes especialitats perd drets de cara a procediments com el concurs de trasllats que està ara mateix en procés, entre altres qüestions.
El Secretari Autonòmic d’Educació s’ha compromés a buscar les fórmules legals per tal de fer efectiu aquests nomenaments i desbloquejar la situació el més prompte possible, ja que si es publiquen aquests nomenaments a partir de l’1 de gener de 2017, no serien efectius fins setembre de 2017, amb la qual cosa s’agreujaria la pèrdua de drets.
Quant al col·lectiu de docents interins de Formació Professional que no tenen el B1 de llengua estrangera, necessari per a obtindre la formació pedagògica i didàctica requerida per exercir la docència, la Conselleria ha anunciat que estan a punt de fer públic la convocatòria d’uns cursos en el CEED semipresencials amb els quals es podrà obtindre una equivalència amb el B1 d’anglés que només servirà per a poder aconseguir la formació didàctica i pedagògica esmentada. De moment, segons ha informat la Conselleria només es podrà fer en llengua anglesa però no per a altres llengües estrangeres.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR