Meses de negociació

Es retira la proposta de ROF de l’ISEA per a negociar en Mesa Tècnica

El document no compta amb el consens de la comissió que l’ha treballat ni de les direccions dels centres que han presentat un escrit per ajornar la negociació

dijous 28 març 2019 12:56 h

En el mes d’abril de 2018 STEPV exigia la negociació del ROF de l’ISEA en Mesa Sectorial. Era i és una negociació molt reivindicada des de fa temps pels claustres dels centres. L’ISEA va elaborar una proposta, que no va arribar a passar per mesa, però que no havia estat elaborada de manera participada. En aquell moment es va aconseguir que es creara una comissió redactora formada per representants dels diferents estudis que ha estat treballant en un document que, de manera incomprensible, no és el que s’ha adjuntat a la documentació de la Mesa Sectorial.

STEPV lamenta que s’haja hagut d’arribar a aquesta situació

En la Mesa Sectorial d’aquest matí, en què es tractava la proposta de ROF de l’ISEA, i fruit de l’oposició general dels sindicats, dels representats dels centres i de la comissió redactora, presents en la mesa sectorial, l’administració ha acceptat no entrar a negociar el document presentat i convocar meses tècniques amb presència de totes les parts, incloent representants de l’administració amb capacitat de decisió, per tal de construir un nou document consensuat des de la base.
STEPV lamenta que s’haja hagut d’arribar a aquesta situació ja que l’ISEA hauria d’haver consensuat amb la comissió que ella mateixa va crear un document definitiu que és el que hauria d’haver-se presentat en la Mesa Sectorial i no s’hauria produït la situació viscuda de rebuig al text presentat. Malgrat això, el Sindicat confia en què s’avançarà en la bona direcció en les meses tècniques previstes i que es podran arribar a consensos importants en un document fonamental per al funcionament d’aquests ensenyaments i la seua integració en l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior.
El Sindicat treballarà perquè aquest consens siga possible i perquè els centres d’ensenyaments artístics superiors avancen en la millora de les seues condicions i en l’encaix en l’espai de l’ensenyament que els correspon, superant la seua circumscripció en els ensenyaments de secundària que no els correspon per les seues característiques específiques.

Etiquetat com a

rof isea mesa sectorial

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR