Professorat interí

El professorat interí rebutja les retallades de més de 2.000 llocs de treball

Concentracions de professorat interí a Alacant i València

La conselleria tanca tots els accessos per impedir l'entrada del professorat interí.

dilluns 30 juliol 2012 17:37 h

Desenes de docents interins s’han concentrat a la Direcció Territorial d’Alacant i en la Conselleria d’Educació aquest matí convocats per STEPV, AFID i la Coordinadora de Professorat Interí per denunciar les retallades de vacants en les adjudicacions publicades divendres passat i per exigir la retirada de la normativa d’augment de ràtios i d’horari lectiu del professorat, causants de la retallada.

La consellera afirma que la retallada és deguda al descens de la natalitat

Després de la publicació provisional de vacants, el passat divendres 28 de juliol, i, tot i l’anunci de l’augment de més de 500 places per la consellera Maria José Català, el professorat interí s’ha trobat amb més de 2.000 places retallades.
El professorat interí ha intentat accedir a l’edifici de la Conselleria d’Educació però s’ha trobat amb tots els accessos tancats per impedir la protesta.
Pocs minuts després de la roda de premsa oferida per la Coordinadora de Professorat Interí, la consellera María José Catalá també ha oferit una roda de premsa i ha argumentat que la retallada de professorat interí és deguda a l’augment de la natalitat i no a l’augment de la ràtio i de l’horari lectiu.
Una representació del professorat ha sigut rebut pel secretari autonòmic d’educació, Rafael Carbonell, i el sotsdirector de Personal Docent, Jesús Carbonell, i no per la consellera com reclamava el col·lectiu.
La Coordinadora de Professorat Interí ha anunciat que al setembre continuaran les protestes i ja ha convocat una nova concentració per al dilluns 3 de setembre.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR