Professorat interí

El professorat interí es concentra en defensa dels seus drets laborals

Unes dues-centes persones es van concentrar ahir davant els serveis territorials d’Alacant i Castelló, i davant la Conselleria d’Educació convocades per la Plataforma del Personal Interí.

Concentració de professorat interí d'ahira davant la Conselleria d'Educació, a València

divendres 29 juny 2012 11:08 h

Les concentracions van ser la primera de les mobilitzacions que el sector del professorat interí durà a terme durant el mes de juliol per a denunciar la situació en què els deixa els successius decrets de retallades d’aquest curs. El col·lectiu del professorat interí es troba en una situació encara més precària en ser cessats durant els mesos d’estiu. A més, amb l’augment de ràtios i d’horari, moltes de les places que venien ocupant fins ara passaran a ser ocupades pel professorat funcionari.

La Coordinadora del Personal Interí, que impulsen STEPV i AFID, junt a la resta de sindicats docents, ha convocat diverses mobilitzacions que tindran continuïtat durant el mes de juliol. Per al proper 2 de juliol hi ha programada una acció de recollida de cessaments i i dels Certificats d?empresa per a l’atur en les direccions territorials d’Alacant, Castelló i València, i després una performance consistent en fer cua davant una oficina de l’INEM per determinar a les tres capitals.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR