Calendari escolar

El Consell Escolar Municipal de València sol·licitarà el 15 de març com a no lectiu

STEPV demanarà un calendari consensuat

dilluns 22 febrer 2016 19:00 h

El Consell Escolar Municipal ha valorat la proposta feta des de l’Ajuntament -a instància d’altres organismes- en el sentit de declarar el dia 15 com a no lectiu a la ciutat de València per coincidir eixe dia amb la plantà de les falles infantils.

STEPV ha demanat el major consens possible entre les posicions dels diferents sectors de la comunitat educativa

La proposta -que haurà d’estar aprovada per la Conselleria d’Educació- incorpora que l’acabament de curs es retardarà un dia en el mes de juny. Així, l’educació infantil i primària acabarà les classes el dimecres 22 de juny, l’ESO, Batxillerat i FP el dilluns 20, i l’FPA el divendres 17.
STEPV ha manifestat no oposar-se a la petició, però ha insistit en què havia de quedar clar que es tractava d’una proposta que partia de sectors aliens al professorat i que, en tot cas, es tractava d’un canvi de dia lectiu. També ha valorat els punts a favor i en contra de la petició, demanant el major consens possible entre les posicions dels diferents sectors de la comunitat educativa.
D’altra banda, STEPV ha assenyalat el rígid calendari escolar, que iguala en un únic macrocalendari les diferents característiques de totes les localitats valencianes, amb festes que quasi se fusionen (com enguany la Setmana Santa) i la falta de previsió en donar solució a aquest problema en el moment de l’elaboració del calendari.
STEPV ha proposat debatre aquest problema en el marc de l’elaboració del calendari escolar de 2016/17 i sol·licitar que des del Consell Escolar Municipal es demane a la Conselleria d’Educació que possibilite l’existència de diferents propostes de calendari en funció de les particularitats territorials.

Etiquetat com a

calendari escolar

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR