Consell Escolar de l’Estat

El Consell Escolar de l’estat insta al MEC a impulsar la gratuïtat de l’ensenyament

El Consell Escolar de l’Estat (CEE) aprova un document que insta al Ministeri d’Educació a promoure acords per impulsar la gratuïtat de l’ensenyament, de llibres de text i materials curriculars, manteniment de beques i ajudes.

divendres 13 juny 2014 12:34 h

El CEE insta el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport que “impulse un acord en tots els fòrums on siga oportú, especialment en el si de la Conferència Sectorial, així com que exercisca les seves competències, en el que siga necessari per garantir la gratuïtat de l’ensenyament, l’existència d’un sistema de beques i ajudes adequat, el manteniment dels llibres de text actuals, la creació i potenciació de bancs de llibres, l’elaboració de materials curriculars i didàctics, la revisió dels projectes educatius per canviar els mètodes organitzatius i d’ensenyament i la cooperació de les administracions i els centres educatius.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR