Calendari escolar

El CEM de Castelló no ha votat la proposta de declarar lectiva la Magdalena per l’al·legació de STEPV

La convocatòria del Consell Escolar Municipal no complia la normativa quant als terminis mínims. STEPV ha presentat un escrit impugnant la convocatòria i la votació sobre la declaració de la Magdalena com a lectiva no s’ha celebrat

dilluns 01 març 2021 21:48 h

L’Ajuntament de Castelló va convocar el divendres un Consell Escolar Municipal extraordinari per a avui dilluns per tal de votar un canvi en els dies no lectius de la setmana de Magdalena.

L’Ajuntament ha intentat convertir la reunió en urgent i també s’ha rebutjat

Aquesta convocatòria no complia la normativa, ja que es va efectuar en menys de 48 hores hàbils. Per eixe motiu, STEPV ha presentat una al·legació a la convocatòria per no fer-se en temps i forma.
La manera que ha trobat l’Ajuntament de “legalitzar” la convocatòria ha estat proposar una votació prèvia a l’inici del Consell Escolar Municipal en la que havíem de decidir si el Consell Escolar era urgent o no. STEPV hem argumentat que el Consell Escolar Municipal no era urgent, ja que la situació sanitària és la mateixa (o fins i tot podríem dir que millor) que el passat 20 gener, quan ja vam votar mantenir el calendari lectiu, i que, si es tracta d’una situació sanitària urgent, ha de ser la Conselleria de Sanitat i el Govern de la Generalitat qui ha de decidir si la Magdalena ha de ser lectiva o no. Per tant, no correspon al Consell Escolar Municipal decidir la urgència o no de la situació sanitària.
Una vegada hem procedit a la votació, s’ha decidit per majoria que el Consell Escolar Municipal no era urgent i, per tant, no s’ha pogut celebrar.
Esperem, ara sí, que les autoritats respecten la decisió que ja va prendre el Consell Escolar Municipal de Castelló i que, per tant, la Magdalena siga no lectiva.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR