Llengua

Crònica de la ruta Estellés a Castelló

STEPV participa en els actes en commemoració dels 83 anys de les Normes de Castelló organitzats per Castelló per la Llengua

dijous 26 novembre 2015 17:30 h

Dissabte 21 de novembre va tenir lloc la segona activitat programada per Castelló per la Llengua i organitzada per STEPV dins dels actes commemoratius del 83 aniversari de les Normes de Castelló: “Vicent Andrés Estellés. Itinerari poètic per Castelló de la Plana”.

83 aniversari de les Normes de Castelló

El matí ens despertava amb amenaça de pluja i vent, però, això no ens va impedir traure la llengua al carrer transformada en paraula poètica i fer-la present als espais quotidians, aquells que xafem cada dia i que massa sovint se’ns desdibuixen capficats en les nostres cabòries o pel tràfec diari.
Al voltant de vint-i-cinc persones vam gaudir d’una passejada de la mà dels poemes d’Estellés, de la seua mirada sobre la nostra ciutat i sobre alguns dels personatges més il·lustres que d’una manera o altra hi estan vinculats. Una mirada que ens connecta, de nou i amb uns altres ulls, amb la nostra terra i les nostres gents a través de la paraula justa del poeta, que s’identifica com un més de nosaltres, com un entre tants. Finalment,  l’oratge ens va acompanyar i la poesia va fluir en un Castelló ple de llum.
Des de Castelló per la Llengua i STEPV volem agrair la complicitat de tota la gent que hi va assistir.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR