Professorat interí

Conselleria vol pagar juliol i agost només a qui obtinga vacant en els tres primeres adjudicacions

Aquest matí ha tingut lloc el grup de treball per a tractar la denúncia dels tres articles de l’acord de professorat interí que la Conselleria va imposar unilateralment el 23 de novembre.

dimecres 14 desembre 2011 15:58 h

STEPV ha mantingut la seua proposta que totes les vacants que responguen a la planificació educativa per tal de posar en marxa el curs tinguen nomenament fins al 31 d’agost, independentment de la data en què siguen adjudicades.

La Conselleria ha fet una última proposta d’abonar els mesos de juliol i agost al professorat que obtinga vacant en les tres primeres adjudicacions a partir de setembre i s’ha compromés, i aquesta és la novetat respecte a la proposta anterior, que aquestes tres primeres adjudicacions seran per cada cos i es produiran abans del 15 o del 31 d’octubre. La resta d’aspectes que pretenien modificar es retirarien, sempre i quan els sindicats accepten la proposta d’estiu i s’arribe a un nou acord.
La proposta referida al pagament de juliol i agost empitjora la situació anterior a l’acord, en què les vacants ofertades fins al 31 d’octubre tenien un nomenament fins al 31 d’agost, per això ha estat rebutjada pel sindicat.
STEPV traslladarà aquesta nova proposta a les assemblees de professorat interí que ha convocat aquesta vesprada arreu del País Valencià per informar de primera mà i recollir l’opinió del col·lectiu i les seues decisions sobre el desenvolament d’aquesta negociació.
Així mateix, el Sindicat manté les concentracions convocades per a demà a les 18h a València (Conselleria d’Educació), Alacant i Castelló (respectives Direccions Territorials)


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR