Dret a l’educació

Conselleria rectifica i inclourà els idiomes i nivells eliminats inicialment a la convocatòria PUC 2024

El Sindicat s’ha assabentat que des de la Direcció General de Centres Docents han informat als centres que en breu es publicarà una modificació de la Resolució del 8 de febrer d’inscripció i matrícula per a les PUC

dilluns 26 febrer 2024 16:59 h

Amb aquesta modificació es mantindrà la convocatòria de certificació exclusivament per l’alumnat oficial.

D’aquesta manera es mantenen a la convocatòria 2024 tots els nivells i idiomes

D’aquesta manera es mantenen a la convocatòria 2024 tots els nivells i idiomes que es pretenien suprimir, és a dir:  Alemany C2, Àrab B2, Èuscar B1, Finés B1, B2, Grec B1, Japonés B2, Neerlandés B1, B2, Polonés B1, B2, Romanés B1, B2, Rus B2 i Xinés B2

Tot i que aquesta rectificació per part de Conselleria afecta únicament a l’alumnat oficial, STEPV celebra la decisió i agraeix que s’haja escoltat al professorat i alumnat afectat.

La inscripció en la prova de l’alumnat oficial d’aquests idiomes i nivells es farà d’ofici des de la secretaria dels centres afectats. El professorat corresponent haurà d’informar el seu alumnat sobre la inclusió dels nivells a la convocatòria. Les dates de publicació de llistes provisionals i definitius d’admesos dels idiomes i nivells afectats seran les mateixes que per a la resta d’idiomes/nivells.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR