Plantilles docents

Conselleria publica l’ordre que consuma les retallades en les plantilles

La nova retallada afectarà a 400 llocs de treball del cos de mestres.

dijous 21 març 2013 16:13 h

Amb la publicació avui al DOCV de l’ordre, la conselleria d’Educació fa efectiva la nova retallada de llocs de treball a l’ensenyament públic que havia anunciat a començaments del gener. Aquest decret suposa un nou mos a unes plantilles docents que estan sotmeses a un estrés continu des de l’any 2010.

La Conselleria segueix amb la seua política repugnant de robatori legal

Després de la retallada de professorat de secundària i d’FP dels cursos anteriors i de l’increment de la ràtio, aquesta retallada implicarà la supressió d’almenys 400 mestres, com ha reconegut la mateixa Conselleria. Aquesta retallada augmentarà considerablement per l’aplicació de l’arranjament escolar i per l’augment generalitzat de les ràtios a 30.
El govern valencià, intervingut pel ministeri espanyol d’Hisenda, s’acarnissa amb l’educació pública de la qual espera munyir els recursos que li permeten quadrar els comptes amb Madrid, al temps que afavoreix l’ensenyament privat i religiós per la via de la degradació del servei públic.
El sindicat torna a denunciar amb repugnància aquesta política de robatori legal i sistemàtic dels drets de la ciutadania i crida a tota la comunitat educativa a sumar-se a totes les mobilitzacions que s’adrecen a aturar-la, com ara la lluita actual del professorat interí.
Podeu consultar l’ordre en la pàgina de legislació de Plantilles.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR