Condicions laborals

STEPV es reuneix amb l’Associació de Directors i Directores d’Infantil i Primària

El Sindicat traslladarà les propostes de millora a la Conselleria d’Educació

Un moment de la reunió amb ADIP en la seu de STEPV a Castelló

STEPV

Divendres 02 març 2018 14:28 h

STEPV es va reunir dimecres passat a Castelló amb l’Associació de Directors i Directores d’Infantil i Primària (ADIP). A la reunió hi va assistir la presidenta de l’Associació, Eva Aparici, i directors d’altres centres de Castelló.

El Sindicat va exposar les seues propostes sobre els temes tractats i també ha recollit les reivindicacions d’ADIP

Durant la reunió es van tractar alguns temes que preocupen els equips directius d’aquests centres: menjador escolar, plurilingüisme, plantilles, administratius als centres, formació, Reglament Orgànic i Funcional, càrrega burocràtica, ràtios, entre d’altres.
El Sindicat va exposar les seues propostes sobre els temes tractats i també ha recollit les reivindicacions d’ADIP per a traslladar-les a les meses de negociació així com les propostes de millora en la gestió dels centres, especialment en el programa Ítaca i en els terminis per presentar programes, projectes, etc.
En eixe sentit, algunes de les reivindicacions que ADIP va traslladar a STEPV són la preocupació sobre l’aplicació de la llei de plurilingüisme pel que fa a la possibilitat d’impartir més ensenyament en valencià en infantil com estaven fent fins ara en la majoria de centres de Castelló, o la necessitat imperiosa de recuperar el tutor/a en totes les unitats de primària (retallada del govern anterior). Igualment cal reduir la càrrega burocràtica que han de suportar els equips directius per poder dedicar-se realment a les seues funcions.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR