Dret a l’educació

Una barricada humana atura el desnonament dels barracots del Cremona d’Alaquàs

Aquest matí uns operaris pretenien desmuntar els dos barracots que es quedaran buits el curs que ve

Moment en què s'ha impedit l'entrada als operaris dels barracots

dilluns 28 juliol 2014 18:07 h

Més de cinquanta persones han acudit aquest matí a la crida de la Plataforma Tots Som Cremona per aturar el desnonament de dos barracots que quedaran buits el curs que ve. Recordem que la Conselleria no ha parat de suprimir unitats d’infantil 3 anys fins el punt que el curs que ve ja no n’hi haurà cap, malgrat que el centre té demanda. De fet, s’ha hagut d’habilitar una unitat de 3 anys en el Vila d’Alaquàs perquè fa falta, en lloc de en el Cremona per l’obsessió política de la Consellera en aquest centre.

Els operaris, en entendre que no podrien passar han fet mitja volta i han marxat per on han vingut.

En presentar-se els operaris aquest matí al centre, s’han trobat amb una barricada humana a la porta que els ha impedit pacíficament el pas. Els operaris, en entendre que no podrien passar han fet mitja volta i han marxat per on han vingut.
Entre els col·lectius que han acudit hi havia membres de STEPV, CGT, Escola Valenciana, PAH, i representants de partits polítics. En tot el matí no han tornat a acudir, però s’espera que en qualsevol moment tornen a intentar endur-se els barracots.
Amb aquesta acció, la Plataforma Tots Som Cremona reivindiquen el manteniment del centre i la voluntat que els fills i filles de 3 anys de moltes famílies puguen entrar en el centre el curs que ve, encara que no tinguen la unitat autoritzada.

Etiquetat com a

cremona

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR