Mobilitzacions

La resposta majoritària al sondeig ha estat el SI a la convocatòria de vaga

El model més votat el de vaga indefinida intermitent.

diumenge 29 abril 2012 19:46 h

Els sindicats docents valorem com a molt fiable l’enquesta realitzada sobre la convocatòria de vaga.

Al final de cada setmana es valorarà de quina forma es segueixen les mobilitzacions

Els cinc sindicats representatius del professorat de l’ensenyament públic valencià a la Mesa Sectorial hem donat avui per tancada la consulta feta als centres educatius sobre la possible convocatòria de vaga a l’ensenyament públic.
Les organitzacions sindicals considerem la consulta com altament fiable (amb una fiabilitat del 99%) atès que més d’un terç dels centres han contestat a l’enquesta i per tant més de 18.000 persones.
Els resultats indiquen que la resposta majoritària és que SI a la vaga i de les persones que recolzen la convocatòria, aproximadament un 30% preferia una vaga d’un dia, un 30% vaga indefinida i un 40% vaga indefinida intermitent.
Davant aquestos resultats de l’enquesta els representants sindicals hem buscat una convocatòria de consens i que responga de forma majoritària a la voluntat de treballadores i treballadors.
La vaga convocada és de dues jornades de vaga a la setmana, durant tres setrmanes: 16, 17, 23, 24, 30, 31 de maig i es valorarà al final de cada setmana de quina forma es segueixen les mobilitzacions.
Cridem per tant, a totes les treballadores i treballadors de l’ensenyament públic valencià a secundar la jornada de vaga en defensa dels nostres drets laborals i d’uns serveis públics de qualitat i d’abast universal.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR