Professorat interí

El professorat interí reclama un nou acord abans de la convocatòria d’oposicions

Es concentren a València i Alacant per rebutjar la rebaremació en les oposicions de 2015

Concentració a València

dijous 05 febrer 2015 14:01 h

El professorat interí es va concentrar ahir a Alacant (Casa de les Bruixes) i València (Plaça Manises), malgrat les baixes temperatures, per a reclamar la negociació d’un nou acord de professorat interí abans de la convocatòria de les oposicions de 2015 i la recuperació del professorat reordenat en 2013.

En les concentracions es va llegir el document de recollida de signatures i la resolució aprovada en les juntes de personal

La convocatòria d’aquestes concentracions és fruit de les assemblees comarcals convocades per STEPV, CPI i AFID fa dues setmanes, en les quals es va aprovar un calendari de mobilitzacions en el mes de febrer, que inclouen la convocatòria de vaga per al 25 de febrer. El calendari és aquest:

  • 4 de febrer: concentracions a València i Alacant.
  • Recollida de signatures en els claustres.
  • Participació en la manifestació d’Escola Valenciana el pròxim 21 de febrer a València, amb un bloc de professorat interí.
  • 25 de febrer: vaga de professorat interí.

En les concentracions es va llegir i repartir el document de recollida de signatures i la resolució aprovada en les juntes de personal de València i Castelló (amb els únics vots a favor de STEPV) per la negociació d’un nou acord.

La pressió del professorat interí per evitar la rebaremació en les oposicions de 2015 i recuperat el professorat rebaremat en 2013, continuarà després de la vaga del 25 de febrer, si la Conselleria no atén les peticions del col·lectiu.

Concentració a Alacant
interinsalacant


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR