Mobilitzacions

150.000 gràcies

Èxit de seguiment de la vaga educativa en tots els sectors

Un moment de la manifestació multitudinària a València

divendres 25 octubre 2013 07:20 h

Des del Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià - Intersindical Valenciana (STEPV) volem donar les gràcies a totes les persones que han participat en la jornada de Vaga Educativa. Més de 150.000 persones han participat en les tres manifestacions de la vesprada. Moltes altres als piquets, assemblees, concentracions i manifestacions del matí. Un 67% del professorat d’infantil, primària i secundària. Un 90% del personal de les universitats. Un 50% de l’ensenyament privat. El seguiment de l’alumnat també ha estat massiu.

La societat valenciana, la majoria no silenciosa i reivindicativa, ha estat al carrer per dir-li a Wert, Català, Fabra, Rajoy… que retiren la LOMQE, acaben amb les retallades i els acords inqualificables, com el del professorat interí o del personal de la Generalitat Valenciana, o se’n vagen a casa.
Per això, per dir-los que ho volem tot, hem eixit al carrer, amb un missatge net i clar de la ciutadania contra les componendes d’alguns pactes i acords, contra aquells que continuen agredint a les treballadores i treballadors, a les classes popular i al nostre país.
Des del sindicat volem donar-vos les gràcies per ser-ho, per estar sempre on toca i per mantindre-vos fidels a l’educació com un dret universal i a la defensa dels drets de les treballadores i treballadors davant d’aquells que volen acabar amb tot.
Finalment. dir-vos que la gran participació ens obliga a redoblar el nostre compormís a totes i tots.
Ànim i endavant!


Comentaris

Jose Ramon Torres Baldovi

25 octubre 2013 / 19:26 h

No veig perquè m’heu de donar les gràcies per lluitar pels meus drets. En tot cas felicitar-nos tots per haver demostrat que entenem la qualitat de forma molt diferent a com la defen la dreta capitalista


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR