Inici de curs

STEs-I crida a la mobilització per frenar les retallades i la LOMQE

Els STEs, organització estatal a la qual pertany STEPV, assenyala en un comunicat l’aplicació de la LOMQE, la privatització i els atacs a l’escola pública, com a eixos sindicals en l’inici del curs 2014/15.

diumenge 07 setembre 2014 10:32 h

En el comunicat titulat “En defensa de l’escola pública, contra l’aplicació de la LOMQE i les retallades, STEs-I proposa una mobilització forta”, la Confederació d’STEs acusa el ministeri d’Educació d’aver engegat un engranatge “en benefici d’interessos ideològics i mercantilistes, i en detriment dels drets socials de la comunitat educativa.”

Des del principi d’aquests atacs, la Confederació de STEs-Intersindical s’ha mobilitzat de manera ferma i procurant la unitat de forces socials i sindicals contra aquesta contrareforma sense precedents en la història recent de la democràcia de l’estat espanyol imposada pel Partit Popular. Ara, en el començament d’un curs crucial per a la consolidació d’aquesta política, la comunitat educativa i la societat en el seu conjunt hem de continuar la mobilització en defensa de l’escola pública i d’unes millors condicions d’escolarització i aprenentatge per al conjunt de l’alumnat; no es pot restar impassibles, ni esperar que es derogue la llei Wert.

Per aquestes raons, el Ple de STEs-intersindical ha aprovat convocar mobilitzacions contundents en l’inici del curs que comença ara, proposta que està sent traslladada a les assemblees i la resta d’organitzacions i col·lectius de l’àmbit educatiu, per aconseguir la major unitat i fortalesa en la lluita. STEs fa una crida al professorat a participar en les assemblees i moviments unitaris per organitzar la resistència.

L’oposició a la LOMQE també s’ha de fer centre a centre, per la qual cosa i amb la finalitat de frenar l’aplicació de la LOMQE, els STEs animen

al professorat i a la resta de la comunitat educativa a deliberar de forma constructiva al voltant de La Guía para el funcionamiento democrático de un Centro Educativo y para enfrentarse a la aplicación de la LOMCE.

Pots consultar les propostes de STEPV sobre la LOMQE en aquest document.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR