retallades

STEPV reclamarà demà l’abonament dels 44 dies de l’extra 2012 al professorat de concertada

La Conselleria ha convocat una reunió per a tractar aquest tema.

STEPV

dimarts 27 gener 2015 16:43 h

La Conselleria d’Educació ha convocat als cinc sindicats de l’ensenyament privat concertat a una reunió per a demà, 28 de gener, per a tractar la possible devolució de la part proporcional de la paga extra de 2012 al personal en pagament delegat.

L’administració ha de retornar al funcionariat aquesta part proporcional de l’extra, corresponent als 44 dies que van entre l’1 de juny (data en què comença a generar-se l’extra) i el 15 de juliol (data de publicació del Reial Decret de retallades) que van ser il·legalment retallades, segons han reconegut diverses sentències judicials.

Per tant, aquest 44 dies també s’han de retornar al professorat de la concertada en pagament delegat i així ho ha defensat sempre STEPV en les reunions amb els responsables de Conselleria.

Malgrat tot, i per curar-nos en salut,  STEPV-Iv de concertada va haver d’encetar una campanya en octubre de 2013 per a reclamar la quantitat retallada i garantir via reclamació individual el cobrament de la mateixa donant pas si fora necessari
(aconsellats pels nostres serveis jurídics) a encetar la via jurídica a l’espera que la Conselleria pressupostara i abonara als treballadors/res del sector de concertada la quantitat devengada de la paga de 2012 en les mateixes condicions que al funcionariat públic.

En la reunió de demà, STEPV exigirà l’abonament immediat d’aquestes quantitats, altrament es veurà obligada a mantindre i impulsar la via jurídica per tal de garantir aquest dret del professorat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR