Plantilles docents

STEPV presenta 136 al·legacions a les vacants provisionals oferides en el concurs de trasllats

El Sindicat ha presentat les al·legacions a la Conselleria d’Educació i està esperant resposta

dilluns 21 març 2022 21:05 h

STEPV va posar en marxa un formulari de recollida d’al·legacions a les vacants provisionals del concurs de trasllats, com fem cada any, per tal de presentar-les a la Conselleria d’Educació i que les tinga en compte per a la publicació de les vacants definitives.

El llistat definitiu està previst que es publique el pròxim 1 d’abril

Enguany s’han recollit un total de 136 al·legacions (46 al cos de mestres i 90 als cossos de secundària, FP, ensenyaments artístics i EOI). També s’ha enviat les que la Plataforma per la Catalogació de Places Vacants ha fet arribar al Sindicat. La presentació de les al·legacions es va realitzar la setmana passada i avui hem confirmat que la Conselleria les està estudiant i pròximament donaran resposta al sindicat.
La immensa majoria de les al·legacions demanen la incorporació de places que no s’han oferit en la llista provisional i que compleixen els requisits per a la seua oferta. Esperem que la Conselleria atenga aquestes al·legacions i s’incorporen al llistat definitiu que està previst que es publique el pròxim 1 d’abril.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR