Condicions laborals

Aclariments respecte a les renúncies a la repetició del concurs de trasllats 2022/23. NOVETATS D’ÚLTIMA HORA

Davant les casuístiques que ens estan arribant, STEPV ha contactat amb la Conselleria per intentar aclarir-les i solucionar-les. Us expliquem les casuístiques i les respostes.

dimecres 21 febrer 2024 13:26 h

IMPORTANT: En tot cas, les persones que vulguen renunciar han de tindre molt clar que si renuncien tornen a la plaça definitivita que tenien abans del concurs 2022/23, no a la que estiguen ocupant actualment adjudicada el curs passat.

1.- NOVETAT D’ÚLTIMA HORA. Persona que ha participat des d’un altre territori i l’han adjudicat plaça al País Valencià i vol renunciar.
Les persones que van renunciar el curs passat han tornat a aparèixer en l’adjudicació, malgrat haver renunciat. Com que ara no poden renunciar, s’entenia que estaven adjudicades sí o sí al País Valencià.
La Conselleria ens acaba d’informar que aquestes persones NO apareixeran adjudicades en l’adjudicació definitiva perquè, efectivament, van renunciar. Ara han aparegut perquè estaven adjudicades el curs passat en l’adjudicació provisional però SÍ que se’ls respectarà la renúncia i no apareixeran en l’adjudicació definitiva.
Per tant, aquestes persones no han de fer res, si estan d’acord en quedar-se en el seu territori actual.
Per a les persones que ara no vulguen renunciar i estiguen d’acord en la plaça adjudicada al País Valencià, recomanem que envieu la vostra acceptació de la plaça i que no us eliminen del llistat, per tràmit Z o OVIDOC (si teniu accés). En cas que no atenguen la vostra petició, contacteu amb el sindicat poseu-vos en contacte amb el sindicat per veure la viabilitat d’interposar un recurs.

2.- Persona que va participar des del País Valencià a un altre territori i que va ser adjudicada en l’altre territori i ara no apareix en l’adjudicació provisional i vol renunciar.
Si només van demanar places a l’altre territori i cap al País Valencià, aquestes persones no apareixen al llistat perquè les places a què es refereix la sentència són les del País Valencià i no les d’altres territoris, segons ha explicat la Conselleria.
Així i tot, recomanem que envieu un escrit a la Conselleria, per tràmit Z o OVIDOC (si teniu accés), sol·licitant la renúncia i la incorporació a la plaça anterior al concurs 2022/23.
En cas que no s’atenga la petició, poseu-vos en contacte amb el sindicat per veure la viabilitat d’interposar un recurs.

Nota: En cap cas no podem garantir que s’atendran les reclamacions que presenteu, però estem treballant per intentar que se solucionen aquestes situacions abans de les adjudicacions definitives.

 

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR