Condicions laborals

La Conselleria informarà la setmana que ve sobre l’execució del concurs autonòmic

Avui s’ha publicat l’adjudicació definitiva del concurs de repetició de l’any passat (secundària i altres cossos) però queda pendent l’autonòmic d’aquests cossos

divendres 10 maig 2024 17:05 h

La Conselleria ha informat el Sindicat que en la Mesa Sectorial de la setmana que ve donaran resposta sobre si finalment s’executa el concurs autonòmic del present curs dels cossos de Secundària, FP, EOI i Ensenyaments Artístics, després que avui s’haja publicat el concurs de repetició en execució d’una sentència guanyada per CCOO.

STEPV continuarà defensant que s’execute el concurs autonòmic

Recordem que el concurs del cos de mestres no es va veure afectat per la repetició, però encara falta publicar l’adjudicació definitiva.

Respecte al de Secundària, cada dia que passa hi ha menys possibilitats que es puga dur a terme, perquè la publicació del concurs de repetició s’ha retardat molt. La Conselleria té un termini molt curt ara per poder executar el que fins ara estava paralitzat per la repetició de l’anterior.

Així i tot, STEPV insta a la Conselleria perquè l’execute o es crearan greuges entre el professorat afectat, ja que hi ha milers de docents que no tenen ni tindran destinació definitiva per al curs que ve i no poden participar en les comissions de serveis. Tampoc el professorat que ja té un destí definitiu i ha participat del concurs autonòmic perd una oportunitat per poder canviar de plaça a un destí més desitjat.

Cal tindre en compte, a més, que el concurs del curs que ve és estatal, amb la qual cosa no es participarà en les mateixes condicions que si fora autonòmic, perdent una oportunitat per aconseguir destinació definitiva enguany.

En la pròxima Mesa Sectorial, STEPV continuarà defensant que s’execute el concurs autonòmic de secundària, FP, EOI i Ensenyaments Artístics abans que finalitze el present curs escolar.

Etiquetat com a

concurs de trasllats

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR