Condicions laborals

STEPV posa en marxa una campanya de reclamacions contra el nomenament el dia 3

La campanya de reclamacions consta de dos models, un per al professorat en pràctiques i un altre per a l’interí

STEPV va presentar el dia 14 la denúncia a Inspecció de Treball

STEPV

dimarts 18 setembre 2018 12:43 h

El passat dia 14 de setembre, STEPV va presentar una denúncia a inspecció de treball contra l’alta en nòmina i a la Seguretat Social el dia 3 per tal de corregir aquest greuge i restituir els nomenaments a l’1 de setembre.

Ara, el Sindicat inicia una campanya individual perquè les persones afectades (el professorat interí i en pràctiques adjudicats en juliol) presenten reclamacions també a Inspecció de treball.
El Sindicat ha elaborat dos models, un per a funcionariat en pràctiques i un altre per al professorat interí, ja que les situacions administratives són diferents. Amb la reclamació només cal adjuntar la credencial en la qual consta que l’alta és a 1 de setembre.

Quan presenteu la reclamació per registre d’entrada faciliteu-nos una còpia, bé a les seus del sindicat o bé escanejada a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic), per a fer-ne el seguiment. També es pot presentar per correu postal, sempre que siga certificat per tal que conste la data de presentació.

Reclamacions individuals
- Funcionariat en pràctiques
- Funcionariat interí


Llocs on presentar la reclamació
Inspecció de Treball de València
C/ Uruguay 13
46007 València

Inspecció Provincial de Treball de Castelló
Avda del DR. Clarà 40
12002 Castelló

Inspecció Provincial de Treball Alacant
C/ Pintor Lorenzo Casanova 6
03003 Alacant


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR