STEPV participa de la campanya Va Cabanyal de millora del barri amb la participació de l’alumnat

El Sindicat dóna suport a la campanya Va Cabanyal! que es concreta en l’Estratègia Integrada de Desenvolupament Urbà Sostenible del Cabanyal-Canyamelar-Cap de França (EIDUS)

Cartell de la campanya Va Cabanyal!

STEPV

dimarts 13 octubre 2015 09:45 h

Una de les accions de la campanya és fer partícep l’alumnat dels centres educatius del barri en l’aportació de propostes per a la millora del Cabanyal, que s’incorporarien al projecte.

D’aquesta manera els infants i adolescents participen directament a través d’activitats en els centres educatius de la configuració i millora del barri on viuen i estudien.
STEPV ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa i està difonent els materials de treball en els centres educatius del Cabanyal.
El document de treball el podeu descarregar ací:

Proposta de treball Va Cabanyal

També podeu descarregar-vos el cartell ací:

Cartell


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR