Llengua

STEPV felicita Escola Valenciana pel Premi Martí Gasull en defensa de la llengua

L’entitat ha estat triada per votació popular, la qual cosa li dóna més mèrit al premi

dijous 12 febrer 2015 21:52 h

Escola Valenciana ha rebut el Premi Martí Gasull i Roig lliurat per la Plataforma per la Llengua en reconeixement a la lluita de l’entitat en defensa de la llengua.

Aquesta és la segona edició d’aquest premi que convoca la Plataforma per la Llengua, una altra entitat cívica, nascusa a Catalunya, que lluita per la defensa del català des de fa 25 anys.
La particularitat d’aquest premi és que s’atorga per decisió popular entre una sèrie de candidats. Els finalistes eren Escola Valenciana, l’empresa cervesera Moritz i el lingüísta Albert Jané.
El fet d’atorgar-se per voluntat popular té més mèrit per a Escola Valenciana, que veu reconeguda la seua intensa tasca per la normalització del valencià a l’ensenyament al País Valencià.
És per això que STEPV es congratula d’aquest premi atorgat a una entitat germana, felicita a Escola Valenciana i l’anima a continuar en la tasca de defensa de la llengua.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR