Meses de negociació

STEPV, CCOO, ANPE i UGT no assistiran a la Mesa Tècnica convocada per la Conselleria

Educació pretén tractar temes com les adjudicacions de professorat interí o les convocatòries de comissions de serveis.

dimarts 13 març 2012 19:26 h

De fet, des de la publicació del decret-llei 1/2012 de retallades salarials el 10 de gener, aquests quatre sindicats més CSI·F no han assistit a cap de les meses de negociació convocades per la Conselleria. En concret, se’ns ha convocat a tres meses i fins ara cap sindicat ha assistit a cap. Demà, els quatre sindicats que signen aquest comunicat tampoc hi assistirem.

L’assistència dóna una falsa imatge de normalitat en el context de les retallades

Entenem que el govern valencià va trencar les regles de joc de la negociació amb la imposició del Decret-llei 1/2012 sense negociació prèvia amb els sindicats, a més d’obrir un greu conflicte laboral amb els treballadors i treballadores del sector públic. Per tant, l’assistència a les meses de negociació amb la Conselleria d’Educació en aquest context dóna una falsa imatge de normalitat que no es correspon amb la realitat.
El govern valencià és el responsable d’aquesta situació i compta amb la connivència i la corresponsabilitat de la consellera d’Educació. Per tant, també és responsabilitat seua desbloquejar la situació i normalitzar les relacions que permeten la repressa de les negociacions.
La trajectòria de negociació dels sindicats STEPV, FECCOOPV, ANPE i FETE-UGT PV ens avala, però la responsabilitat cap al professorat que està veient retallades les seues condicions laborals i salarials des del curs passat ens obliga a prendre aquesta mesura de pressió cap a l’administració.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR