STEPV es reuneix amb la Directora General de Personal per a tractar la problemàtica del concurs de trasllats de l’any que ve

A la reunió també han assistit representants del col·lectiu

dijous 24 novembre 2022 13:13 h

Durant la reunió s’han traslladat les diferents propostes del sindicat i del col·lectiu, davant la situació que es produirà el curs que ve en el concurs de trasllat, ja que les persones que superen el concurs de mèrits participaran amb tota la puntuació en el concurs de trasllats, ja que no tenen fase de pràctiques. En canvi, les persones que han superat el concurs oposició han hagut de participar amb zero punts i en molts casos no tenen la destinació desitjada i confien en el concurs de trasllats de l’any que ve per poder apropar-se.

La Directora General es va fer càrrec de la preocupació del col·lectiu

La proposta plantejada el passat 27 de setembre a la Conselleria en Mesa Sectorial va ser que les persones que superen el concurs de mèrits també participen atenent l’ordre del resultat del procés selectiu, com el professorat en pràctiques, ja que és la manera de posar en valor el procés selectiu.
El col·lectiu també planteja modificar el barem del concurs de trasllats per a valorar l’oposició aprovada, l’any de pràctiques o incrementar la puntuació d’antiguitat en el centre, apartat no afectat per la sentència del Tribunal Suprem que incorpora la puntuació com a interí i en pràctiques al concurs de trasllats.
També es proposa un concurs de trasllats extraordinari abans del curs que ve en què puga participar tot el funcionariat de carrera.
La Directora General es va fer càrrec de la preocupació del col·lectiu i, davant les propostes plantejades va comentar que la regulació del concurs de trasllats és estatal i el marge de maniobra en el concurs autonòmic és molt limitat i no es pot variar l’antiguitat. Tampoc es pot realitzar un concurs extraordinari perquè no està regulat. També va informar que s’havia posat en contacte amb el Ministeri per traslladar aquesta preocupació, a partir de la intervenció sindical en la Mesa Sectorial esmentada. En tot cas, la Conselleria entén que la proposta que pot ser tinga més viabilitat és que s’aplique el mateix criteri que el funcionariat en pràctiques, és a dir, que qui supere el concurs de mèrits participe segons l’ordre de superació del procés selectiu.
Igualment, la Confederació d’STES també ha sol·licitat fa uns dies una reunió amb el Ministeri d’Educació per a abordar la qüestió, que encara no s’ha concedit.

Propostes presentades a la Conselleria

Etiquetat com a

concurs de trasllats

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR