Mobilitzacions

STEPV es ratifica en la convocatòria de vaga i mobilitzacions en abril i maig

El Secretariat Nacional de STEPV ha acordat un calendari de mobilitzacions per al conjunt del professorat i específiques per al professorat interí i el funcionariat de carrera amb destí lluny de casa

dijous 29 març 2018 17:52 h

STEPV es ratifica en l’anunci fet públic la setmana passada de convocatòria de vaga general en educació per al pròxim 17 de maig. També es convocaran accions i mobilitzacions durant els mesos d’abril i de maig per tal de negociar millores en les condicions laborals del professorat per al curs que ve. Així, les mobilitzacions es convocaran sota el lema “Per la negociació de la millora de les condicions laborals i econòmiques de tot el professorat”. Això passa per negociar les plantilles de professorat i els aspectes que s’inclouen en la campanya “Ja toca!”, en marxa des de fa mesos.

STEPV considera inajornable la convocatòria de les meses de negociació escaients per a abordar les condicions laborals

Però a més, el Sindicat dóna suport a l’acampada del pròxim 3 i 4 d’abril en Conselleria, convocada per la Coordinadora de Professorat Interí. En l’assemblea prevista durant la jornada, STEPV proposarà la convocatòria de vaga de professorat interí per a finals d’abril (amb el lema “Qui està es queda. Consolidació i estabilitat”), per tal que el col·lectiu decidisca sobre aquesta convocatòria. El Sindicat també animarà al professorat interí a participar en la vaga del 17 de maig. L’objectiu d’aquestes mobilitzacions de professorat interí és aconseguir garanties real que el professorat interí que no supere o obtinga plaça després de la convocatòria d’oposicions massives anunciada per la Conselleria d’Educació continuarà treballant.
D’altra banda, el Sindicat convocarà pròximament assemblees de professorat funcionari de carrera amb destinacions allunyades de les seues preferències per a tractar la proposta d’adjudicació extraordinària de juliol que ja ha llançat el Sindicat a la Conselleria i acordar també possibles mesures per tal de fer efectiva aquesta mesura.
Totes aquestes mesures s’han tractat aquest matí en el Secretariat Nacional de STEPV que s’ha reunit per a valorar la roda d’assemblees comarcals duta a terme la setmana passada, on es van tractar les propostes de mobilització.
El Secretariat Nacional considera inajornable la convocatòria de les meses de negociació escaients per a abordar les condicions laborals del professorat abans que finalitze aquest curs. Especialment, cal convocar ja la Mesa Sectorial per a tractar les plantilles, tal i com estan compromeses en el calendari de negociació proposat per la pròpia Conselleria en novembre.

Etiquetat com a

vaga mobilitzacions

Comentaris

Alejandro Vazquez Felipe

30 març 2018 / 15:46 h

Hola compañer@s,
He ido a todas las huelgas, incluida la de 6 días que hicimos los interinos por la rebaremación pese a no afectarme, pero estoy harto de hacer el pardillo. No haré ninguna huelga benevolente más. Las huelgas de días sueltos a mi parecer solo sirven para que Conselleria ahorre días de sueldo y para desanimar al colectivo al ver que muchos compañeros no la hacen, utilizando la excusa precisamente de que un día de huelga no sirve para nada.
Mi propuesta ya la formulé en un hilo anterior pero veo que se le ha hecho caso omiso, como es tónica habitual, ni siquiera se ha respondido. Consistía en hacer coincidir los días de huelga con los de evaluación. Sería una buena medida de presión. La duda es si legalmente no hay inconveniente en poder hacerla.
Espero respuesta y comentarios. Saludos cordiales.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR