Mobilitzacions

STEPV crida a la vaga general en l’ensenyament

El Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià – Intersindical Valenciana (STEPV), sindicat majoritari en l’ensenyament, crida el conjunt dels treballadors i treballadores dels centres docents i la comunitat educativa a secundar la vaga estatal covocada per al dia 9 de maig.

dilluns 06 maig 2013 21:11 h

La vaga abasta tot el funcionariat i les treballadores i treballadors dependents de totes les administracions educatives, i de les universitats, tant al PAS laboral, PAS funcionari PDI laboral i PDI funcionari, igualment afecta tots els treballadors i treballadores docents i no docents de l’ensenyament sostingut totalment o parcialment amb fons públics, monitors de menjador i altres activitats en centres públics i privats concertats, personal d’atenció educativa o assistencial externalitzat, personal de les escoles dependents de l’administració local, i personal de titularitat municipal, amb servei externalitzat.

STEPV ha convocat la vaga per:

- La retirada del projecte de Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE) que ha presentat el Ministeri d’Educació.
- La paralització i revocació de les reformes i retallades que en l’àmbit de l’educació han aprovat els governs espanyol i valencià i que estan suposant un greu deterioriorament de la qualitat educativa i una agressió sense precedents als drets de les treballadores i els treballadors de l’educació.
- La revocació de l’acord de 3 d’abril de 2013 sobre provisió de llocs de treball en règim d’interinitat signat per la Conselleria d’Educació i determinats sindicats. En aquest sentit, es reivindica el manteniment de l’acord de novembre de 2010.
- Que el valencià siga la llengua vehicular del sistema educatiu valencià.

Les accions previstes per al dia de vaga són:

Piquets informatius.

Els piquets informatius es concentraran als centres de treball entre les 8 i les 10 hores.

Matí. Concentracions – Manifestacions.
En moltes localitats entre hui i demà es reuniran diverses plataformes i assemblees de professorat per concretar més concentracions i manifestacions.

DÉNIA. Plaça Arxiduc Carles fins a l’Ajuntament; 11 hores.
ALTEA. Plaça Ajuntament; 11 hores.
BENIDORM. Plaça Triangular; 11 hores.
ALACANT. Direcció Territorial Educació; 12 hores
ELX. Manifestacions Plaça Algeps; 11 hores.
ELDA - PETRER 12 HORES CP PADRE MANJÓN
TORREVIEJA. 12 HORES. PLAÇA AJUNTAMENT


PORT DE SAGUNT. Manifestació des del Parvulari Joaquín Rodrigo; 10 hores.
ONTINYENT. 11 HORES. PROP
XIRIVELLA. Plaça Ajuntament; 11 hores.
MISLATA. Concentracions informatives a l’hora d’entrada als centres. 10:00- Trobada a la Pl. Ajuntament.
GANDIA. Plaça Ajuntament; 12 hores.
VALÈNCIA. Manifestació que s’iniciarà en la Facultat de Geografia i Història; 12 hores.

VINARÒS. Plaça Ajuntament. 11 hores.
VALL D’UIXÓ. Plaça Ajuntament; 12.30 hores.
CASTELLÓ. Concentració a les 11 h davant de l’IES Ribalta. Marxa cap a la DT d’Educació (av. del Mar). Concentració a les 12 h davant la DT d’Educació.


A més, la gent de la Ruta del Balafiament proposa a València un viatge en bus pels punts amenaçats per la política educativa de PP: a les 10 des de la Conselleria d’Educació.

Vesprada. Manifestacions

València. Plaça Sant Agustí. 19 hores
(Itinerari: Pl Sant Agustí, Sant Vicent, Periodista Azzati, Ajuntament, Barques, Pintor Sorolla, Justícia, Colom, Delegació del Govern)
Castelló. Plaça Maria Agustina. 19 hores.
Alacant. IES Jorge Juan. 18.30 hores.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR