Inici de curs

STEPV considera impresentable la resolució sobre la modificació dels horaris en ESO publicada en el DOGV

El Sindicat està estudiant un recurs jurídic a l’esmentada resolució per manca de negociació en Mesa Sectorial

dijous 31 agost 2023 14:04 h

El DOGV d’avui ha publicat una resolució per la qual es modifica una altra resolució del Botànic respecte a l’aplicació de la sentència que elimina l’obligatorietat dels projectes interdisciplinaris a l’ESO.

Si aquesta és la política que pensa dur a terme el nou govern, STEPV preveu mobilitzacions massives del professorat en breu

El nou govern del PP ha modificat l’esmentada resolució per modificar els horaris de l’alumnat d’ESO, just el dia abans que comence el curs escolar i que s’incorpore el professorat als centres educatius. Aquesta resolució comportarà que tots els instituts de secundària han de refer tots els seus horaris per atendre l’esmentada resolució.
El Sindicat considera una barbaritat publicar aquesta resolució sense haver-la negociat en Mesa Sectorial i a poc més d’una setmana perquè s’incorpore l’alumnat als centres, quan ja estan els horaris configurats.
És per això que el sindicat està estudiant jurídicament la impugnació d’aquesta resolució. Mentrestant, STEPV insta als centres educatius a manifestar la seua protesta davant d’aquesta imposició normativa.
El Sindicat no s’explica com la Conselleria, després d’una adjudicació de places desastrosa, després d’unes nefastes i indignants declaracions del Conseller d’Educació contra el valencià, les universitats i contra les plantilles docents, s’atreveix a publicar una resolució que modifica les condicions laborals del professorat sense convocar la prescriptiva mesa de negociació.
Si aquesta és la política que pensa dur a terme el nou govern, STEPV preveu mobilitzacions massives del professorat en breu. El Sindicat exigeix a la Conselleria la retirada d’aquesta resolució si no vol violentar els centres educatius en l’inici del curs.

Consulta ací la resolució

Etiquetat com a

inici de curs

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR