Mobilitzacions comarcals

Protesta a Foios contra les retallades i l’actitud prepotent de la inspectora

Pares i mares, professorat i representants sindicals s’han manifestat avui a Foios contra les retallades en educació i l’actitud repressiva de la inspecció educativa a l’IES Francesc Badia.

STEPV

dijous 14 juny 2012 14:51 h

La setmana passada, la inspectora va protagonitzar un incident lamentable quan va intentar intimidar al professorat perquè no exercira el seu dret amanifestar-se en el període no lectiu de l’hora del pati.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR