Mobilitzacions

Més de 5.000 persones es manifesten contra la LOMQE a València i Alacant

Dissabte, 15 de desembre, continua la mobilització a Castelló.

La concentració d'ahir a Alacant.

divendres 14 desembre 2012 07:52 h

La manifestació de València i la concentració d’Alacant del 13 de desembre van ser les primeres accions contra la LOMQE i pel valencià, sense oblidar les retallades de la Conselleria d’Educació. Continua a Castelló el 15 de desembre amb una manifestació que es preveu multitudinària. I després, el 21 de desembre, es convocaran dinars populars contra les retallades i, al gener, tancades i assemblees de la comunitat educativa.

Aquestes són algunes de les accions que ha convocat i està convocant la Plataforma per l’Ensenyament Públic sota el lema general emprat aquest curs “Posa fil a l’agulla” i amb el lema específic “Enfront de les retallades i de la LOMQE, defensem l’escola pública i en valencià’”.
La Plataforma rebutja l’avantprojecte de LOMQE ja que el considera l’agressió més violenta a l’escola pública i al valencià des de l’inici de la democràcia i qualifica de mercantilista, reaccionària i segredagora la proposta del ministre Wert.
La Plataforma entén que aquesta llei, si tira avant, perjudicarà les classes socials més desfavorides perquè avança cap al desmantellament de la xarxa pública educativa i impulsa la privatització de l’ensenyament, alhora que es doblega als interessos de l’Església catòlica ja que formenta la Religió en l’ensenyament, mentre que menysprea i margina les llengües pròpies, en el nostre cas, el valencià.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR