Inici de curs

L’entrada esglaonada facilita la incorporació de l’alumnat a les aules

El primer dia d’escola després de sis mesos s’ha dut a terme sense problemes destacables gràcies al treball dels centres aquestes darreres setmanes

dilluns 07 setembre 2020 18:31 h

L’inici de curs ha estat una realitat avui després del gran esforç dels equips directius i del conjunt del professorat per a organitzar i adequar els centres educatius a les noves mesures de seguretat i higiene que marquen els protocols i els plans de contingència perquè les escoles i instituts siguen el més segures possibles en aquests moments de pandèmia generada per la COVID-19. Només alguns centres no han pogut començar amb la normalitat prevista perquè s’han donat casos positius de coronavirus els dies previs a l’inici del curs.

STEPV llançarà als centres educatius i al professorat una enquesta els pròxims dies per detectar les necessitats que tinguen

El treball que s’ha hagut de realitzar ha estat ingent malgrat el poc temps de què s’ha disposat: obres de condicionament durant el mes d’agost, reorganització de les classes, senyalització, repartiment de gels hidroalcohòlics i mascaretes, atenció a les famílies, etc. Un treball que s’ha sumat al que ordinàriament realitzen els centres els primers dies de setembre per posar a punt l’entrada de l’alumnat. Precisament per aquest motiu STEPV va demanar retardar l’inici d’aquest curs tan complex i complicat durant la negociació del calendari escolar el passat mes de maig.
En eixe sentit, el fet que finalment la Conselleria d’Educació atenguera la demanda sindical de dur a terme una entrada esglaonada de l’alumnat ha facilitat la tasca de reobrir els centres i atendre millor l’alumnat que s’ha començat a incorporar aquest matí.
STEPV llançarà als centres educatius i al professorat una enquesta els pròxims dies per recollir la màxima informació sobre les condicions en què s’ha dut a terme l’inici del curs i detectar necessitats que tinguen els centres, tant de plantilles docents com de material higiènic, o qualsevol altra circumstància per tal que la Conselleria subsane aquestes necessitats.
Igualment, el Sindicat continua reclamant que les mascaretes per al professorat siguen de la màxima qualitat possible i que els centres que ho sol·liciten puguen acollir-se a la jornada continuada per a contribuir a disminuir la presència d’alumnat en els centres i que es realitzen proves PCR periòdiques al professorat.

Etiquetat com a

inici de curs

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR